Praktische informatie

Locatie

Kasteel Daelenbroeck
Kasteellaan 2
6075 EZ Herkenbosch (Limburg)
0475-532465

Bereikbaarheid

Klik hier voor een uitgebreide routebeschrijving.
Bij Kasteel Daelenbroeck is voldoende parkeergelegenheid.

Openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer 30 november? Dan kun je gebruik maken van de gratis pendelbus vanaf station Roermond. Deze vertrekt om 08:45 uur en 09:15 uur en brengt je naar Kasteel Daelenbroeck. Indien je gebruik wil maken van de pendelbus, kun je dit aan ons doorgeven op het keuzeformulier van de workshops. Let op: dit formulier ontvang je alleen als je bent aangemeld voor de werkconferentie Werken aan Geluk.

Overnachten

Wil je graag blijven overnachten voorafgaand aan de werkconferentie? Dat kan bij het hotel van Kasteel Daelenbroeck. Ze bieden een overnachting aan inclusief ontbijt voor € 145,- op basis van 2 personen per kamer (bij eenpersoons gebruik is de prijs: € 72,50 inclusief ontbijt). De overnachting uitbreiden met een informele avond behoort ook tot de mogelijkheden.

Avondprogramma 29 november

Geniet de avond voor de werkconferentie van een informele avond vol geluksmomenten. Kasteel Daelenbroeck organiseert samen met Haus Wilms een diner. Om 19:00 uur word je verwacht op Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch om vervolgens naar Haus Wilms in het aspergedorpje Effeld, net over de Duitse grens te gaan. Hier word je ontvangen op de binnenplaats van het restaurant met witte glühwein in een decor van 1000 lichtjes. Geniet van een 4-gangen diner gelardeerd met verhalen- en geluksmomenten. Omstreeks 23:00 uur is het vertrek naar Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch. Het 4-gangen menu inclusief aperitief en transfer bedraagt € 60,00 per persoon.

Verblijf verlengen

Wil je je verblijf op Kasteel Daelenbroeck verlengen? Boek dan het jubileumarrangement bestaande uit een 5-gangen verrassingsmenu, overnachting, uitgebreid ontbijtbuffet en een fles jubileumsecco bij vertrek. Het jubileumarrangement bedraagt €99,00 per persoon.

De overnachting reserveren of het avondprogramma? Dat kan door een e-mail te sturen naar: info@daelenbroeck.nl. Kijk op www.daelenbroeck.nl voor meer informatie.

Kijk voor overige overnachtingsmogelijkheden op www.ontdekroerdalen.nl