Moderator Marina Wielders

Marina Wielders is tijdens de werkconferentie de moderator voor de workshop van de gemeente Beesel. In deze introductie leer je haar beter kennen.

1.Kun je kort omschrijven wie je bent?

Het is mijn passie en talent om zowel de boven- als de onderstromen van mensen en organisaties (weer) optimaal en vitaal te laten stromen op basis van mijn eigen brede ervaring en kennis van mens, business, systemen en techniek. Meer info over mij kun je vinden op

https://ma-re.nl/over-ma-re/

2.Voor welke organisatie ben je werkzaam?

Vanaf januari 2011 ben ik zelfstandig ondernemer en heb ik mijn eigen bedrijf MA-RE Coaching & Consulting for Change gestart. De laatste jaren is dat MA-RE Coaching & Constellations for Change geworden. Daarvoor heb ik 17 jaar bij DSM gewerkt in business development en innovatie over de hele wereld en cultuur-  en gedragsveranderingen geleid en daarin heb ik ook toen al veel mensen gecoached. Na DSM nog even een klein bedrijf geleid bij het Maastricht University Medical Center.

3.Waar ben je goed in?

Om mensen en organisaties hun kernkracht te laten ervaren én helder te krijgen wat het is, welke patronen, hen daarvan af houden. Zodat ze dan pas echt de door hen gewenste verandering/verbetering blijvend kunnen maken.

4.Wat heb je met de werkconferentie?

Alles! Als we vanuit onze werkelijke kern durven te werken zijn we het meest gelukkig en daar help ik mensen en organisaties bij, als ze dat willen.

5. Waar ga je als moderator op sturen?

Ik ga nergens op sturen. Het organisatiesysteem zal ons laten zien, waar we op kunnen gaan sturen om de gewenste doelen te bereiken.

6.Wat kan de groep van jou verwachten?

‘Never a dull moment’ en samen creëren, want ook ik weet niet van tevoren wat opstellingen laten zien. Ik weet wel, dat er enorm veel kracht zit in de dingen in en onder de ogen te zien, precies zoals ze zijn. Daarna is alle verandering mogelijk.

7.Welke werkvorm gebruik je tijdens de werkconferentie?

Organisatie opstellingen. Wil je meer info, klik dan op: https://ma-re.nl/organisatieopstellingen/

Meer weten over de workshop De weg naar een ‘blije’ organisatie van de gemeente Beesel? Klik dan hier.

Ga terug naar het overzicht